Valikko Sulje
Avainpojat - autojen avainpalvelut

Autojen Avainpalvelut


Koodisukupolvesta ja Transponder -siruvalmistajasta riippuen avaimen valmistus tapahtuu joko kopioimalla alkuperäisen avaimen koodi avainaihioon tai ohjelmoimalla valmis avain testerin avulla auton huoltoportin kautta auton turvayksikölle.

Kaukosäätimien ja ns. Älyavainten valmistus tapahtuu käytännössä aina ohjelmoimalla testerilaitteella. Kaukosäätimen valmistukseen on hyvä varata aika palveluliikkeestä.

Ajonestoavaimista ilman kaukosäädintä pystytään valmistamaan n. 90% automalleista. Kaukosäätimiä voidaan tehdä suurimpaan osaan autoista.

Kaukosäätimien ohjelmointiin tarvittavia testerilaitteita ei ole kaikilla avainpalveluliikkeillä.

Joissakin automerkeissä vaaditaan avaimen valmistukseen PIN -koodi. Useimmiten PIN -koodi luovutetaan uuden auton yhteydessä. PIN -koodi on joko avainnipun yhteydessä, erillisessä kortissa tai huoltokirjassa. Ota PIN -koodi mukaan, kun teetät lisäavaimia. Joidenkin automerkkien PIN -koodi voidaan selvittää testerilaitteella tai pyytää maahantuojaliikkeeltä. Testerillä ohjelmoitaessa ohjelmoidaan kaikki avaimet, joten ota kaikki olemassa olevat avaimet mukaan.

Näin varmistetaan myös, että hävinneet tai puuttuvat avaimet eivät enää toimi autossa.Avain valmistetaan auton omistajalle tai haltijalle, varmistaudu todistamaan henkilöllisyytesi.

Meiltä hankitun avaimen saat saman tien mukaan. Et tarvitse erillistä avaimen hankintaa ja huoltoajan varausta avaimen koodaukselle.

Silca ajoneuvoavaimet

Silca on italialainen maailman johtava autonavainteknologia valmistaja. Silca tuotemerkin lisäksi Silca valmistaa alkuperäiset autonavaimet usealle autonvalmistajalle. www.silca.biz

Takuu

Myönnämme autoavaimillemme 24kk takuun

Hinnat

Avaimen lisäys 99€ – 459€
Kaikki avaimet hukassa: lisääntyy hintaan 299€
Kuoren vaihto: 39€ – 89€
Pariston vaihto: 5€ – 19€
Metalliosan jyrsintä: 10€ – 39€
Vikakoodien tarkastus: 105€

Tarjouspyyntö >>>

Avainpojat - autojen avainpalvelut, avaimen valmistus, jyrsintä, kuoren vaihto

Autoavainten valmistus ja kaukosäätimien teettäminen

AvainPojat on Vantaalla toimiva yritys, jonka päätoimialana on autoavaimen valmistus, autoavaimen teettäminen, autoavaimen jyrsintä, autoavaimien paristojen vaihdot sekä autoavaimen kuoren vaihto.

Meiltä myös ajonestoavaimet ja kaukosäätöavaimet. AvainPojilla aina edulliset hinnat, nopea työ ja plussana myönnämme autoavaimillemme 24kk takuun.

Automerkit

Avaimen teettäminen onnistuu luettelossa oleviin merkkeihin.

Alfa Romeo
Audi
BMW
Bentley
Buick
Cadillac
Chevrolet
Chrysler
Citroen
DAF
Dacia
Daewoo
Daihatsu
Dodge
Ferrari
Fiat
Ford
GMC
Honda
Hummer

Hyundai
Infiniti
Isuzu
Iveco
Jaguar
Jeep
Kia
Lada
Lancia
Land Rover
Lexus
Ligier
Lincoln
MAN
Maserati
Mazda
Mercedes-Benz
Mini
Mitsubishi
Nissan

Oldsmobile
Opel
Peugeot
Pontiac
Porsche
Renault
Rolls-Royce
Rover
Saab
Scania
Seat
Skoda
Smart
Ssangyong
Subaru
Suzuki
Tesla
Toyota
Volkswagen
Volvo